18. Cash&Carry

U subotu, 13.05.2023. održan je punoljetni, 18. Cash&Carry. Ovaj jedinstveni projekt organiziraju studenti treće godine preddiplomskog studija Nastavničkog odsjeka Akademije likovnih umjetnosti, uz potporu profesora. Ova kulturno-likovna, edukacijska, promotivna, glazbena i humanitarna manifestacija omogućuje izravnu komunikaciju građanstva i stručne publike s ciljem upoznavanja mladih umjetnika i njihovim kreativnim radom u neposrednom atelierskom radnom okruženju.

Osim podrške i promocije mladim umjetnicima, ova manifestacija promovira i pomaže našem Centru za autizam. Sav prihod ostvaren prodajom radova na humanitarnom dijelu izložbe namijenjen je Centru za autizam te drugim sličnim udrugama. Centar za autizam predstavljen je na humanitarno prodajnom dijelu gdje su izloženi i prodavani radovi UZ Grana, te u izložbenom dijelu gdje su izloženi likovni radovi učenika Centra za autizam. Ove su godine predstavljeni radovi polaznika predškolskog programa Centra, radovi kojima se predstavlja upoznavanje djece s likovnim stvaralaštvom te radovi učenika osnovnoškolskih programa našeg Centra. Učenici osnovnoškolskog programa predstavljeni su serijom plakata koji su rađeni u tehnici kolaža, a s ciljem osnaživanja samopouzdanja naših učenika. 

Dobro raspoloženje i prekrasnu atmosferu 18. Cash&Carry-a nije pokvarilo ružno subotnje vrijeme. A kako nam je bilo možete pogledati u galeriji slika.

Do iduće godine!

Free Joomla Lightbox Gallery

Kalendar šk.god.2023/24

Tražilica